Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

SL får stöd för månadskort i mobilen den 7 april

SL fortsätter sin digitala resa och från och med den sjunde april så kommer vi även kunna lägga in vårt månadskort digitalt.

Dagens Nyheter rapporterar idag att från och med den sjunde april så kommer vi kunna köpa SL:s 7-dagarsbiljett och månadskort direkt via mobilen. Det betyder att vi kan lämna det antika plastkortet hemma och blippa telefonen vid spärrarna. Vi kan redan sedan tidigare köpa engångsbiljetter via Apple Pay men nu utökas det ännu mer. Kristoffer Tamsons säger till DN att även 90-dagarskortet och årskortet kommer att komma i digital form lite längre fram.

Om vi kommer att behöva använda oss av SL:s egna app för att blippa i spärren med till exempel ett månadskort framgår inte men vi hoppas att stöd för expresskollektivtrafikkort kommer.

Källa: DN
Tack för tipset Sperious!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.