Rykten kring ny fjärrkontroll kan vara ett samarbete med TV-leverantör

För alla oss som hoppats på en ny Apple TV nu när rykten om en ny fjärrkontroll har cirkulerat så kom nu ett riktigt bakslag.

I den senaste betan har det kommit fram ytterligare detaljer om en ny Apple TV fjärrkontroll som 9to5mac har hittat. Det interna namnet för fjärrkontrollen har varit “B519” och detaljer om en centrerad knapp kunde hittas bland koden till senaste betan. Efter ytterligare grävande kunde till slut 9to5mac avslöja en bild på den mystiska kontrollen där det påminde väldigt mycket om en klassisk fjärrkontroll med fokus på TV-kanaler.

Det i sin tur visade sig då vara något slags samarbete från Apple med leverantörer för digitala TV-kanaler där Apple TV tillsammans med denna fjärrkontroll kommer att erbjudas till kunder. Det betyder tråkigt nog att det inte längre finns några "bevis" för att en ny Apple TV är på gång.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.

Då var höstens event avklarat och är vi nöjda eller ville vi ha mer? Macradion går igenom allt som presenterades.

De nya iPhone 13 Pro-modellerna stöder 4K ProRes-videoinspelning, men det finns en hake om du vill fånga video i högsta kvalitet - du behöver en ‌iPhone 13 Pro‌ eller Pro Max med minst 256 GB lagringsutrymme.