Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu går det att betygsätta kommentarer på Facebook

Facebook är en tjänst som många hatar men inte kan vara utan och nu har en ny funktion dykt upp på tjänsten.

Tidigare så har vi bara kunnat ge tummen upp eller olika emoji-reaktioner på någons kommentar på Facebook men nu kan vi även pila upp och ned och välja anledning så vissa kommentarer kan placera sig mer relevant i de olika inläggen. Trycker vi på den lilla pilen så får vi möjligheten att välja pil upp eller ned och sen i nästa steg en anledning till vårt val.

Nedan kan ni se hur det ser ut:

Om detta börjar användas flitigt så kanske man slipper se skräpkommentarer och enbart relevanta inlägg i toppen av olika inlägg. Som alltid med Facebook så skickas deras nya funktioner ut i vågor så det kan vara så att funktionen inte har nått dig ännu.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.