Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Intel har med MacBook Pro i annons

Efter att ha försökt håna Apple det senaste gör Intel en rejäl blunder i en av sina senaste annonser.

Intel har de senaste veckorna släppt flera annonser som försöker underminera Apples produkter. Men i den senaste annonsen för deras elfte generations processorer till bärbara datorer har de lyckats få med en MacBook Pro. På bilden har Apples logga tagits bort men det går fortfarande att urskilja den kända datorn med en touchbar som tittar fram. Dessutom har personen på bilden hörlurar från Beats på sig vilket gör det ännu mer lustigt. Efter att det uppdagats har Intel tagit bort annonsen och vi tror inte MacBook Pro någonsin kommer säljas med Intels Core i7-1185G7 processor.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.