Intel har med MacBook Pro i annons

Efter att ha försökt håna Apple det senaste gör Intel en rejäl blunder i en av sina senaste annonser.

Intel har de senaste veckorna släppt flera annonser som försöker underminera Apples produkter. Men i den senaste annonsen för deras elfte generations processorer till bärbara datorer har de lyckats få med en MacBook Pro. På bilden har Apples logga tagits bort men det går fortfarande att urskilja den kända datorn med en touchbar som tittar fram. Dessutom har personen på bilden hörlurar från Beats på sig vilket gör det ännu mer lustigt. Efter att det uppdagats har Intel tagit bort annonsen och vi tror inte MacBook Pro någonsin kommer säljas med Intels Core i7-1185G7 processor.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.