Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

iPad Mini behåller samma design enligt ny läcka

Dummy-enheter kan vara en indikation på vad vi kommer att få se från Apple och om detta stämmer verkar det som att iPad Mini endast får en intern uppdatering.

Teknik-bloggaren Andy Dickinson brukar vara tidig med att få fram modeller eller så kallade dummy-enheter av kommande produkter från Apple. Dessa används av tredjepartstillverkare för skal och tillbehör inför lanseringar av nya produkter. I ett Twitterinlägg delade idag Dickinson bilder på vad som påstås vara kommande iPads. På bilden kan vi se iPad Pro i två storlekar likt tidigare år med samma skärmkanter och dubbla objektiv plus LiDAR.

Det mer förvånande med bilden är den enhet som ser ut att vara en iPad Mini med exakt samma design som den haft de senaste nio åren med tjocka skärmkanter och hem-knapp. Tidigare rykten har varit att just den skulle få sig en ny design med mindre skärmkanter och en ökning i skärmstorlek. Det finns fortfarande förhoppning om att framsidan kommer med ny design men att Apple behåller baksidan som den är och att tredjepartstillverkare kan använda nuvarande design till fodral.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

En annan märklig sak som syns på bilderna är att den större iPad Pro-modellen saknar Smart Connector på baksidan men det kan vara en miss då Dickinson skriver att den inte går att hitta någonstans på modellen. Om Apple faktiskt uppdaterar iPad Mini tillsammans med iPad Pro så hoppas vi att priset går ner en aning med den bibehållna designen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.