Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung kan förvandla din iPhone till en Galaxy-telefon

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Samsung har släppt en hemsida med det finurliga namnet iTest där man nu kan ladda ner en webbapplikation som simulerar deras Galaxy-telefoner. Där kan man pröva Samsungs gränssnitt på Android direkt i sin iPhone tillsammans med tips och funktioner som kommer med deras kända telefoner.

Det enda man behöver göra är att lägga till sidan på hemskärmen och sedan starta webbapplikationen så är man igång. Man kan till och med ändra tema, kolla meddelande och andra appar från Samsung för att lära sig om deras funktioner. Helt klart ett ambitiöst och välpolerat sätt att försöka vinna över iPhone-användare till deras telefoner som just nu marknadsförs i Nya Zealand.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.