Samsung kan förvandla din iPhone till en Galaxy-telefon

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Samsung har släppt en hemsida med det finurliga namnet iTest där man nu kan ladda ner en webbapplikation som simulerar deras Galaxy-telefoner. Där kan man pröva Samsungs gränssnitt på Android direkt i sin iPhone tillsammans med tips och funktioner som kommer med deras kända telefoner.

Det enda man behöver göra är att lägga till sidan på hemskärmen och sedan starta webbapplikationen så är man igång. Man kan till och med ändra tema, kolla meddelande och andra appar från Samsung för att lära sig om deras funktioner. Helt klart ett ambitiöst och välpolerat sätt att försöka vinna över iPhone-användare till deras telefoner som just nu marknadsförs i Nya Zealand.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.

Då var höstens event avklarat och är vi nöjda eller ville vi ha mer? Macradion går igenom allt som presenterades.

De nya iPhone 13 Pro-modellerna stöder 4K ProRes-videoinspelning, men det finns en hake om du vill fånga video i högsta kvalitet - du behöver en ‌iPhone 13 Pro‌ eller Pro Max med minst 256 GB lagringsutrymme.