Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify presenterar sin första hårdvara - Car Thing

Vi har länge hört rykten om att Spotify jobbar på egen hårdvara och nu har de presenterat Car Thing.

Car Thing är Spotify's första hårdvara och den riktar in sig på de som vill ha full kontroll över sin musik i bilen. Enheten ser precis ut som de tidigare läckorna och vi möts av en tunn enhet med en skärm och ett stort vridreglage som vi använder för att navigera oss runt mellan spellistor och mycket mer. Den har även en rad fysiska knappar där vi kan lägga in favoritspellistor. Car Thing kopplas in via Bluetooth, USB eller AUX och den skeppas med flertalet fästen så vi kan sätta fast den i fläkten på bilen, i skivläsaren eller instrumentbrädan. Den har även fjärrfältsmikrofoner och går att styra med rösten med Spotify's egna röstassistent.

Car Thing kommer att vara helt gratis till en början för de med ett premiumkonto och som är bosatta i USA. Efter denna startperiod så kommer den kosta 80 dollar och när eller om den kommer till Sverige är fortfarande oklart. Den stora frågan är dock vad denna tillför istället för att ha sin mobiltelefon i bilen, men vem vet den kanske överraskar.

Källa: Spotify

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.