Tillverkningsproblem kan påverka tillgången av iPad Pro med mini LED

Mini LED kan bli den stora nyheten på Apples event och tråkigt nog kan det också vara anledningen till att vi får vänta tills det släpps.

Det är mindre än en vecka kvar till Apple håller ett event och de flesta verkar vara eniga över att det är iPad Pro som kommer sno rampljuset med nya uppdateringar. Ett av de mer intressanta uppgraderingarna sägs bli att den större modellen skall få en ny skärmteknik med mini LED istället för LCD. Nu har det läckt ut rykten från anställda på fabriken som tillverkar skärmarna att de har svårt att få fram paneler som håller måttet. Detta kommer leda i sin tur att tillgången av den större iPad Pro kommer vara begränsad eller släpps lite senare än lillebror tills dess att produktionen kommer ikapp.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.