Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

SVT Play-betan får stöd för kanaler till Apple TV

SVT Play fick sig ett ordentligt lyft till Apple TV för ett tag sedan och snart blir appen ännu bättre.

Uppdatering:

Nu har SVT skickat ut en uppdatering som gör att alla kan titta på linjära kanaler i appen. Allt du behöver göra är att uppdatera SVT-appen på din Apple TV 4 eller nyare till senaste versionen.

Du som kör beta-versionen av SVT Play till Apple TV kan från och med idag testa den senaste versionen där stöd för kanaler finns. Det betyder att du kan se på deras linjära kanaler live och de som finns är SVT1, SVT2, SVT Barn, Kunskapskanalen och SVT24. Det går även att slå på undertexter för den som önskar.

Just nu verkar beta-programmet vara stängt för sidan som vi tidigare ansökte via finns inte längre. Men det dröjer förhoppningsvis inte länge innan detta skickas ut till den vanliga versionen av appen.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.