SVT Play-betan får stöd för kanaler till Apple TV

SVT Play fick sig ett ordentligt lyft till Apple TV för ett tag sedan och snart blir appen ännu bättre.

Uppdatering:

Nu har SVT skickat ut en uppdatering som gör att alla kan titta på linjära kanaler i appen. Allt du behöver göra är att uppdatera SVT-appen på din Apple TV 4 eller nyare till senaste versionen.

Du som kör beta-versionen av SVT Play till Apple TV kan från och med idag testa den senaste versionen där stöd för kanaler finns. Det betyder att du kan se på deras linjära kanaler live och de som finns är SVT1, SVT2, SVT Barn, Kunskapskanalen och SVT24. Det går även att slå på undertexter för den som önskar.

Just nu verkar beta-programmet vara stängt för sidan som vi tidigare ansökte via finns inte längre. Men det dröjer förhoppningsvis inte länge innan detta skickas ut till den vanliga versionen av appen.

Skriven av Marcus Attefors

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.

Då var höstens event avklarat och är vi nöjda eller ville vi ha mer? Macradion går igenom allt som presenterades.

De nya iPhone 13 Pro-modellerna stöder 4K ProRes-videoinspelning, men det finns en hake om du vill fånga video i högsta kvalitet - du behöver en ‌iPhone 13 Pro‌ eller Pro Max med minst 256 GB lagringsutrymme.