Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ming-Chi Kuo:

Det blir ingen iPhone Mini nästa år

iPhone 12 Mini har rapporterats sälja sämre än sina övriga syskon och produktionen har till och med sagts stoppats till fördel för de med 6.1 tums skärm. Nu verkar det som att detta året blir det sista med en mindre iPhone.

Enligt Ming-Chi Kuos senaste rykten om Apple kommer de kanske lite tråkiga nyheterna att 2022 blir utan uppföljare på fjolårets iPhone 12 Mini. Det har rapporterats om sämre försäljningssiffror för den lilla telefonen och det är antagligen anledningen till beslutet. Så för alla som uppskattar en mindre telefon så verkar höstens släpp av iPhone bli den sista serien med en iPhone med 5.4 tums skärm.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.