Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Recension:

MagSafe Mount från Nomad håller vår MagSafe-laddare på plats

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

Idag skall vi ta en titt på Nomads kommande MagSafe Mount som förhoppningsvis gör vår MagSafe-upplevelse lite bättre.

MagSafe Mount är en MagSafe-hållare som är tillverkad i rostfritt stål och har en imponerande vikt på 671 gram. Vänder vi på hållaren så har de limmat fast en gummimatta som skall göra att MagSafe Mount inte rör på sig i onödan. Med i kartongen får vi en liten förvaringspåse för hållaren och själva MagSafe-laddaren som skall placeras i den får vi köpa separat. När vi har placerat MagSafe-laddaren i hållaren så slås vi ganska direkt av hur otroligt snyggt det blev. Det rostfria stålet som är i samma färg som vår iMac och sen den vita cirkeln från MagSafe-laddaren är verkligen en snygg kombination.

MagSafe Mount har sluttande kanter på ovansidan och detta gör att man enkelt kan ta loss ens iPhone från hållaren när man är klar med laddningen. Att använda hållaren istället för att bara ha en lös MagSafe-laddare på skrivbordet är verkligen som natt och dag. Tack vare tyngden och gummimatta på undersidan ligger den blixtstilla på skrivbordet när vi lägger på och tar av vår iPhone från den. Något som däremot inte var lika lätt för oss var att ta loss MagSafe-laddaren ur MagSafe Mount och här fick vi ta i ordentligt innan den poppade ut ur den.

Sammanfattning

MagSafe Mount är en riktigt trevlig produkt och en väldigt enkel sådan. Men designen är genomtänkt och tyngden som är i hållaren är något vi verkligen gillar. Är du ute efter en hållare till skrivbordet, nattduksbordet där du dels vill ha något snyggt men sen även en dedikerad plats där du vet att MagSafe-laddaren alltid ligger så är detta ett givet köp. Prislappen ligger på 49,95 dollar och det kan anses vara lite i överkant men vi tycker ändå det är värt det. Hållaren lanseras den 26 maj och kommer att gå att köpa på bland annat Nomads hemsida.

➕ Fördelar

  • En bra tyngd som gör att den ligger still på bordet

  • Riktigt snygg design

➖ Nackdelar

  • Lite bökigt att få ur MagSafe-laddaren ur hållaren

  • Något hög prislapp

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.