Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Urbanista Los Angeles är ett par solcellsdrivna hörlurar

Är du trött på att behöva ladda upp dina hörlurar stup i kvarten? Det svenska företaget Urbanista kanske har lösningen.

Urbanista presenterar idag sina nya hörlurar Los Angeles som laddas upp med hjälp av solcellsmaterialet Powerfoyle. Materialet Powerfoyle som hittas på hörlurarna omvandlar alla former av ljus till energi och ger då laddning åt hörlurarna. I sitt pressmeddelande berättar Urbanista att en timme utomhus en solig dag ger tre timmars extra speltid och är det molnigt så ger en timme två timmars extra speltid. De kan även omvandla ljus inomhus till energi om de ligger i ett upplyst rum och ligger de så i en timme så ger det en timmes extra speltid.

Hörlurarna har en batteritid på 50 timmar, har aktiv brusreducering, ett transparent läge så vi hör omgivningen när vi lyssnar, sensorer så de stoppar eller startar musiken om vi tar av eller på oss hörlurarna, USB-C-laddning, Bluetooth 5.0 samt stöd för Siri och Google Assistant. Prislappen ligger på 1 999 kronor.

Källa: Urbanista

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.