En ny Apple Pencil ryktas komma nästa vecka

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Weibo-användaren UnclePan som tidigare har haft ganska pricksäkra läckor har lagt ut en bild på vad som vara nästa Apple Pencil. Det ser inte ut att vara några stora förändringar men det vi kan se på bilden är att Apple Pencil nu är glansig istället för matt.

På tisdag nästa vecka kommer Apple hålla låda 19:00 svensk tid och då förväntas vi se nya iPad-modeller så en ny penna känns inte helt orimligt. Utöver uppdaterade iPad Pro-modeller förväntas vi se en ny iPad Mini med samma design som tidigare, en ny billigare iPad-modell och kanske med lite tur en uppdaterad iMac med ny design och Apple Silicon och kanske även AirTags.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.