Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Apple kan släppa vårkollektion av skal nästa vecka

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Twitterprofilen Tommy Boi har släppt bilder på vad som påstås vara kommande skal till iPhone 12-serien. Dessa nya färger från Apple verkar släppas i samband med eventet som blir av på tisdag. På eventet kommer troligtvis endast iPad Pro och möjligtvis en ny iPad Mini visas och mindre tillbehör så som skal kan släppas i samband för att öka uppmärksamheten.

Detta kan också vara en indikation på att liknande färger kommer i banden till Apple Watch. Tommy Boi släppte även en väldigt lågupplöst bild på något som skulle kunna vara ena kanten av en AirTag. Om dessa släpps nästa vecka eller ens visas upp är fortfarande osäkert men ryktena kommer säkerligen fortsätta.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.