Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Konceptbilder som visar hur iPhone 13 får ny kameramodul

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Vad som sägs vara renderingar på kommande iPhone landade på internet i veckan och nu har konceptbilder skapats baserat på dem. Dessa är alltså bilder på kommande iPhone 13 och iPhone 13 Mini. Pro-modellerna sägs behålla samma ordning på linserna i kameramodulen medans dessa med endast två objektiv går från att ha haft dem i en rak linje till att flyttas till övre vänster- och nedre högerkant i den fyrkantiga modulen. Dessa förändringar tillsammans med en mindre flärp på framsidan kommer nog vara de enda skillnader mot fjolårets modeller.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.