Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny iMac ryktas visas upp nu på tisdag

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Apple-läckaren l0vetodream har idag hintat om att Apple kanske kommer att visa upp nya, färggranna iMac-modeller nästa tisdag. Det är i en tweet han visar upp Apples inbjudan och på andra bilden är det bilder på den klassiska iMac G3-modellen. Tidigare rykten om en ny iMac pekar på att de kommer att finnas i flera färger och även hämta inspiration från Apples Pro Display XDR-skärm.

iMac har haft samma design i väldigt många år nu så det är verkligen dags att ta bort mycket av den onödiga döytan på iMac och ge oss en dator med massor av skärm och Apples egna Apple processor. Om detta rykte stämmer får vi se på tisdag när det är dags för event 19:00 svensk tid.

Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.