Ny iMac ryktas visas upp nu på tisdag

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Apple-läckaren l0vetodream har idag hintat om att Apple kanske kommer att visa upp nya, färggranna iMac-modeller nästa tisdag. Det är i en tweet han visar upp Apples inbjudan och på andra bilden är det bilder på den klassiska iMac G3-modellen. Tidigare rykten om en ny iMac pekar på att de kommer att finnas i flera färger och även hämta inspiration från Apples Pro Display XDR-skärm.

iMac har haft samma design i väldigt många år nu så det är verkligen dags att ta bort mycket av den onödiga döytan på iMac och ge oss en dator med massor av skärm och Apples egna Apple processor. Om detta rykte stämmer får vi se på tisdag när det är dags för event 19:00 svensk tid.

Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.