Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Apple kan släppa ny prenumerationstjänst för Podcaster imorgon

Ryktena duggar tätt inför Apples event som blir av imorgon och det lär bli ett stort event om allt som skrivs och sägs ska få plats.

Enda sedan Spotify började köpa upp podcaster för att bli exklusiva till deras plattform har diskussioner cirkulerats om hur Apple ska agera. Peter Kafka som skriver för Vox Media vågar åtminstone påstå att det är stor chans att Apple presenterar en alternativ prenumerationstjänst för Podcaster imorgon. Troligtvis kommer den finnas som ett val vid sidan av alla reklamfinansierade podcaster och Apple kommer troligtvis finansiera exklusiva poddar för just den tjänsten.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.