Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Enligt denna analytikern kan priset stiga för iPad Pro

För alla som väntar på iPad Pro kommer här ett lite tråkigare rykte som vi hoppas inte blir sanning även om det kanske inte rör alla modeller.

Imorgon förväntas iPad Pro presenteras av Apple och några av uppgraderingarna ryktas bli Mini LED för den större modellen och att båda släpps med alternativ för 5G. Wedbush-analytikern Daniel Ives skriver inte några detaljer men tror att iPad Pro kommer att öka lite på prislappen. Antagligen skulle det här inte röra priset för de modeller med endast WiFi utan kan höjas för de med 5G. Något som tidigare ryktades ske när iPhone fick 5G men som i slutändan faktiskt höll sig till tidigare prisnivåer.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.