Rykte:

Enligt denna analytikern kan priset stiga för iPad Pro

För alla som väntar på iPad Pro kommer här ett lite tråkigare rykte som vi hoppas inte blir sanning även om det kanske inte rör alla modeller.

Imorgon förväntas iPad Pro presenteras av Apple och några av uppgraderingarna ryktas bli Mini LED för den större modellen och att båda släpps med alternativ för 5G. Wedbush-analytikern Daniel Ives skriver inte några detaljer men tror att iPad Pro kommer att öka lite på prislappen. Antagligen skulle det här inte röra priset för de modeller med endast WiFi utan kan höjas för de med 5G. Något som tidigare ryktades ske när iPhone fick 5G men som i slutändan faktiskt höll sig till tidigare prisnivåer.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.