Spring loaded

Så här kan du se Apples event ikväll

Ikväll håller Apple låda och mycket talar för nya iPads och förhoppningsvis blir det mycket mer. Här har vi sammanställt flera sätt att kunna se eventet och samtidigt nyttja denna plats som chatt om eventet.

Eventet drar igång ikväll klockan 19:00 svensk tid och det enklaste sättet att titta på eventet är via Apples hemsida eller YouTube. Det går även att se via Apple TV och kommer finnas tillgänglig i TV-appen.

Om du föredrar att titta via din iPhone, iPad eller Mac och ha snabb tillgång till vår chatt längst ner så är det bara att starta videon här:

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
19 svar

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.

Då var höstens event avklarat och är vi nöjda eller ville vi ha mer? Macradion går igenom allt som presenterades.

De nya iPhone 13 Pro-modellerna stöder 4K ProRes-videoinspelning, men det finns en hake om du vill fånga video i högsta kvalitet - du behöver en ‌iPhone 13 Pro‌ eller Pro Max med minst 256 GB lagringsutrymme.