Spring loaded

Så här kan du se Apples event ikväll

Ikväll håller Apple låda och mycket talar för nya iPads och förhoppningsvis blir det mycket mer. Här har vi sammanställt flera sätt att kunna se eventet och samtidigt nyttja denna plats som chatt om eventet.

Eventet drar igång ikväll klockan 19:00 svensk tid och det enklaste sättet att titta på eventet är via Apples hemsida eller YouTube. Det går även att se via Apple TV och kommer finnas tillgänglig i TV-appen.

Om du föredrar att titta via din iPhone, iPad eller Mac och ha snabb tillgång till vår chatt längst ner så är det bara att starta videon här:

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.