Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Äntligen kom den - Airtag

Apple håller låda idag och äntligen fick vi produkten vi har väntat så länge på - AirTags.

AirTag har äntligen sett dagens ljus och den lilla taggen skall hjälpa oss att hålla koll på våra prylar. Slarvar du ofta bort dina nycklar eller plånbok så är det bara att lägga en AirTag i plånboken så kan du alltid hitta den igen. När vi köper AirTag så kan vi välja att göra de mer personliga med emojis och det kommer även kommer olika hållare till dem. Tack vare U1-chippet som finns i enheter så som iPhone 12 kan vi guidas i telefonen för att hitta var vår pryl ligger.

En AirTag kostar 350 kronor och ett fyra-pack går loss på 1195 kronor och de lanseras den 30 april.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
47 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.