Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Se det viktigaste från Apple's event igår

Apple överraskade många igår genom att visa upp en rad nya produkter och om du missade eventet så kan du nu kika på det lite snabbt.

AirTag, en helt ny iMac, iPad Pro, Apple TV och ny Siri Remote var några av nyheterna på gårdagens event. Apple tog nog oss alla lite på sängen igår då de flesta trodde att det skulle bli ett event som till största del fokuserade på iPad men så blev det inte. Råkade du missa gårdagens event så har Macrumors löst biffen genom att presentera det allra viktigaste på sex minuter så du snabbt kan uppdatera dig på allt som hände.

Vad var det bästa som visades upp igår? Skriv gärna bland våra kommentarer!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.