Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Touch ID på de nya tangentborden från Apple fungerar med alla M1-datorer

Det vara inte bara nya iMac-modeller som visades upp igår utan även ett nytt Magic Keyboard.

Strax efter eventet så började forum runt om i världen fyllas med frågor om det nya Magic Keyboard kommer fungera med äldre enheter. Svaret är att tangentbordet fungerar med samtliga Mac-modeller men vill du kunna använda Touch ID så behöver det vara en dator med M1-processorn för att det skall fungera. Apples nya Magic Keyboard går inte att köpa separat ännu utan de följer enbart med när man köper nya iMac.

Apple kommer med största sannolikhet släppa tangentborden separat senare precis som de gjorde med Space Grey-modellen av tangentbord och mus som följde med iMac Pro.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.