Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ransom

Stulna dokument avslöjar MacBook Pro med fler portar och utan Touchbar

För alla som väntar in nya modeller av MacBook Pro kan nu stulna dokument visa hur dessa kan bli fria från både donglar och Touchbar.

Under tiden som allt fokus har legat på Apples event och dess alla lanseringar så har Apple drabbats av ett utpressningsförsök. Det är ransomware-gruppen REvil som stulit 15 ritningar/elektronikscheman från Apples underleverantörer. Med hot om att släppa alla dokument på nätet om inte Apple betalar en okänd summa pengar så har nu redan de första ritningarna börjat läcka vilket man får tolka som att Apple inte går med på gruppens krav. Macrumors har sett ritningar på vad de har lyckats räkna ut som kommande MacBook Pro-modeller.

Nämligen både en modell med en skärm på 16 tum och en med 14 tum och att båda saknar den omdiskuterade Touchbar som introducerades 2016. Dessutom kan de avslöja vilka portar som dessa framtida modeller kommer med och på höger sida kommer det finnas en port för laddning med MagSafe, två USB-C/Thunderbolt-portar och en ljudutgång. På vänster sida kommer det finnas en HDMI-port, en USB-C/Thunderbolt-port och en SD-kortläsare. Dessa ryktas lanseras senare i år och kommer säkerligen ha ett kraftfullare chip än M1 under huven.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.