Ransom

Stulna dokument avslöjar MacBook Pro med fler portar och utan Touchbar

För alla som väntar in nya modeller av MacBook Pro kan nu stulna dokument visa hur dessa kan bli fria från både donglar och Touchbar.

Under tiden som allt fokus har legat på Apples event och dess alla lanseringar så har Apple drabbats av ett utpressningsförsök. Det är ransomware-gruppen REvil som stulit 15 ritningar/elektronikscheman från Apples underleverantörer. Med hot om att släppa alla dokument på nätet om inte Apple betalar en okänd summa pengar så har nu redan de första ritningarna börjat läcka vilket man får tolka som att Apple inte går med på gruppens krav. Macrumors har sett ritningar på vad de har lyckats räkna ut som kommande MacBook Pro-modeller.

Nämligen både en modell med en skärm på 16 tum och en med 14 tum och att båda saknar den omdiskuterade Touchbar som introducerades 2016. Dessutom kan de avslöja vilka portar som dessa framtida modeller kommer med och på höger sida kommer det finnas en port för laddning med MagSafe, två USB-C/Thunderbolt-portar och en ljudutgång. På vänster sida kommer det finnas en HDMI-port, en USB-C/Thunderbolt-port och en SD-kortläsare. Dessa ryktas lanseras senare i år och kommer säkerligen ha ett kraftfullare chip än M1 under huven.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.