Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mark Gurman berättar vad vi kan förvänta oss på WWDC i juni

Nu kan vi bocka av ett event för 2021 och blickar framåt mot WWDC i juni men lite information kan redan ha läckt.

Det är den pricksäkra Mark Gurman som idag läcker en hel del information om iOS 15 och iPadOS 15 som kommer visas upp i juni på WWDC. I sin artikel nämner Gurman att iOS 15 kommer bjuda på nya inställningar för när telefonen skall vara ljudlös eller inte. Några exempel som nämns är hur mobilen skall agera när man kör bil, är på jobbet eller sover. De olika kategorierna kommer synas på den omgjorda låsskärmen och finnas tillgänglig i Control Center. Vi kommer även kunna skapa egna kategorier för specifika tillfällen. Apple kommer fortsätta arbetet med att göra iMessage mer socialt för att locka över folk som vanligtvis använder tjänster som Facebook Messenger och WhatsApp. Han nämner även att det är i ett tidigt skede så de nya funktionerna till iMessage kan komma senare.

När det kommer till iPad så kommer iPadOS 15 vara den största uppdateringen av hemskärmen sedan iPad lanserades. Vi kommer att kunna placera ut widgets på hemskärmen var vi vill som kan ge oss relevant information. Han lämnar inte så mycket mer detaljer än så men poängterar att hemskärmen kommer få sig en ordentlig uppdatering. Sist ut så kommer vi få en helt ny integritetsmeny som visar vilka appar som samlar på vår data.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.