Video

Sonos Roam - är två bättre än en?

Sonos Roam har funnits på marknaden ett tag nu och idag skall vi ta en titt på hur bra det blir om man stereokopplar två Roam.

En av många funktioner som nya Sonos Roam har är att om man köper två så går det att stereokoppla dem. Frågan är hur enkelt det är att koppla ihop dem och är det värt att köpa en till för stereofunktionen? För att kunna svara på dessa frågor styrde vi upp en middag och testade. Nedan kan ni se resultatet och har ni missat vår recension av Sonos Roam så kan ni även se den nedan. Gillar ni det vi gör så glöm inte att prenumerera på vår YouTube-kanal.

Sonos Roam går att köpa i svart och vitt och priset ligger på 1 999 kronor.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.