Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple har inga planer på att väva samman macOS med iPadOS

I en intervju med TechCrunch där fokuset låg på Apples nya kraftpaket iPad Pro ställdes frågor om dess framtid.

iPad Pro uppdaterades nyligen med M1-chippet, upp till 16GB RAM och en Mini LED-skärm i klass med deras XDR Display. Detta har fått många att fråga sig om Apple tänker väva samman macOS och iPadOS när de nu drivs av samma chip.

Apples Greg Joswiak (SvP för global marknadsföring) och John Ternus (SvP för hårdvaruteknik) var nyligen med i en intervju med TechCrunch där iPad Pro diskuterades flitigt. Under intervjun berättas det hur fantastiskt det är att ge iPad Pro det här utrymmet att kunna växa och ge utvecklare den här möjligheten att kunna släppa kraftfulla program till iPad Pro. Ett exempel som tas upp är att innan iPad Pro kom till marknaden fanns inte Photoshop till iPadOS. När de sedan får frågan om vad skillnaden är för konsumenter av MacBook och iPad så svarar Joswiak:

”De (iPad/Mac) ligger i motsatta ändar av ett tankespektrum och verkligheten är att ingen av dem är korrekt. Vi är stolta över att vi jobbar riktigt hårt för att kunna erbjuda de bästa produkterna i respektive kategori.”

Han lägger även till att konsumenter använder den produkten med rätt verktyg till rätt tidpunkt. TechCrunch-skribenten Matthew Panzarino skriver själv i artikeln att Apple lär fortsätta vägra ge sig in i debatten om att sammanfläta macOS och iPadOS.

Källa: TechCrunch

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.