Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apples M2-processor börjar massproduceras

Apples val att skapa sina egna processorer även för sina datorer ser ut att ha blivit en succé och övergången från Intel till M1 har faktiskt varit smärtfri för de flesta.

Ny skriver AppleInsider att andra generationen av Apples egna M-processor har gått in i massproduktion och kommer släppas i MacBook Pro-serien under andra halvan av 2021. M2-processorn väntas alltså dykas upp i nya produkter redan i juli så det är inte helt omöjligt att Apple presenterar den på WWDC som går av stapeln i juni. AppleInsiders källa säger att MacBook Pro blir först ut med nya M2-processorn men att fler produkter kommer att få den under året.

Vi hoppas att det inte dröjer allt för länge innan Apple presenterar en stor modell av nya iMac som då gissningsvis även lanseras med nya processorn. Men med tanke på att MacBook Pro kan vara först ut i juli så kan det bli så att vi får vänta fram till hösten.

Via AppleInsider

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.