Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HomePod stereo - nu till Mac

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.

macOS uppdaterades häromdagen till version 11.3 där vi fick stöd för HomePod i stereo via Airplay2. Det enda vi behöver göra är att via vår iPhone lägga två HomePods i samma rum i HomeKit. I menyn väljer vi sedan att stereokoppla två av våra HomePods. Detta går att göra med både HomePod och HomePod Mini. Värt att tänka på är att systemljuden från macOS inte kommer spelas upp i HomePod. Och om vi startar om vår dator så kommer inte kopplingen via AirPlay2 hänga kvar.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Mathias Severyd

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.