Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple Music HiFi kan släppas under kommande veckor

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Det är kod som hittats i senaste betan av iOS 14.6 som skvallrar om att Apple Music kommer uppdateras med hifi-ljud. Källor har dessutom skvallrat om att Apple kommer låta månadskostnaderna stanna på 99 kronor i månaden. Spotify har nyligen annonserat deras intåg i en bättre ljudupplevelse men för en högre månadskostnad och lär inte bli nöjda när de får höra att Apple fortsätter vara det billigare alternativet.

Via: Mgs blog

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.