Rykte: Apple Music HiFi kan släppas under kommande veckor

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Det är kod som hittats i senaste betan av iOS 14.6 som skvallrar om att Apple Music kommer uppdateras med hifi-ljud. Källor har dessutom skvallrat om att Apple kommer låta månadskostnaderna stanna på 99 kronor i månaden. Spotify har nyligen annonserat deras intåg i en bättre ljudupplevelse men för en högre månadskostnad och lär inte bli nöjda när de får höra att Apple fortsätter vara det billigare alternativet.

Via: Mgs blog

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.