Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

AirTags kan ha varit redo att släppas i två år

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Rykten och spekulationer om AirTags har cirkulerat sedan 2019 och nu när de äntligen har släppts så stärks bevisen för att de varit redo lika länge. På förpackningarna för både den lilla trackern och tillbehören visar det sig stå 2020 och till och med 2019.

Många tror att Apple har flyttat på släppet för att få ut ”Find my network” innan för att undvika fler anmälningar om antitrust. Sedan kan de till slut ha känt sig pressade att släppa innan Samsung fick ut sina trackers med UWB (Ultra wideband).

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: TomsGuide

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.