AirPods 3 - kopian av en produkt som ännu inte finns

Det har länge ryktats om att Apple planerar att lansera AirPods 3 med en helt ny design men i Kina finns de redan.

AirPods 3 har det haglat rykten om länge men ännu har Apple inte visat upp någon uppföljare till deras vanliga AirPods. Ryktena har sagt att de kommer ha en design som liknar AirPods Pro men utan gummipluppar. Trots att AirPods 3 bara är ett rykte så stoppar det inte kopieringsfabrikerna i Kina så vi klickade hem ett par för att se om de är något att ha. Priset landade på 343 kronor för hörlurarna och sen blev det 101 kronor i tullavgift och de köptes på AliExpress.

Gillar ni det vi gör? Glöm inte att prenumera på vår YouTube-kanal Macradion.

Skriven av Marcus Attefors

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.