Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Recension:

Vi testar Mophie Powerstation Wireless XL

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Vi har under en ganska lång tid testat Mophie Powerstation Wireless XL som har ett batteri på 10,000mAh och ger oss 18W PD-laddning via USB-C. Det som gör denna powerbank lite extra trevlig är att vi även får trådlös laddning vilket gör att vi kan ladda fler produkter samtidigt.

När det kommer till designen så är den genomgående i plast och i en svart kulör. På ena sidan har vi en ruggad yta där Qi-laddningen sitter. Tack vare materialvalet så ligger mobil still under laddningen och risken att den glider av minimeras. På ena långsidan har vi en knapp tillsammans med fyra LED-lampor och om vi trycker på knappen så kan vi se hur mycket batteri laddaren har kvar.

För att sparka igång den trådlösa laddningen trycker vi en gång på knappen och medans vår iPhone laddas upp kan vi även ansluta en till enhet via USB-A och en till USB-C-porten. Med hjälp av den sistnämnda får vi upp till 18W tack vare USB-C PD och på 30 minuter kan vi ladda upp vår iPhone cirka 50 procent. Under testet kan vi notera att om vi enbart laddar vår iPhone 12 Pro Max så får vi ut tre fulladdningar vilket är tacksamt när vi är ute och reser.

Sammanfattning

Powerstation Wireless XL är en gedigen och relativt smidig powerbank som har blivit vår bästa vän att ha med oss i väskan. Skulle vi glömma laddsladden så kan vi ladda upp både AirPods och iPhone via Qi. Att vi kan ladda upp totalt tre enheter samtidigt är även det väldigt smidigt och är du ute efter en powerbank med det lilla extra så är denna värd att titta närmare på.

➕ Fördelar

  • Storleken

  • Snygg design

  • Möjlighet att ladda flera enheter samtidigt

➖ Nackdelar

  • Batteriet kunde gärna varit större

  • Något kort USB-C-kabel som följde med

Namn
Powerstation Wireless XL
Tillverkare
Mophie
Färg
Svart
Material
Plast
Batterikapacitet
10.000mAh
Höjd
13,55 cm
Bredd
7,00 cm
Djup
1,80 cm
Vikt
230 gram
Pris
699 kronor

Skriven av Mathias Severyd

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.