Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

MacBook Air kan komma i samma färger som nya iMac

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

Det är Jon Prosser som är i farten och har släppt ett gäng renderingar på nästa generations MacBook Air som enligt honom kommer i fler färger. Mer specifikt så ser det ut att vara samma härliga färger som vi kan välja på nya iMac. Precis som med iMac så kommer den klassiska svarta ramen runt skärmen även bli vit på MacBook Air om vi vågar tro det Prosser säger. Den lite avsmalnade kanten som MacBook Air alltid har haft är även borta och nu ser vi samma designspråk som vi har på MacBook Pro. Prosser säger att han inte är helt säker på att det är en MacBook Air utan det kan även handla om att MacBook återuppstår från de döda.

Om detta rykte stämmer återstår att se, men lite mer färg i tillvaron är väl aldrig fel eller vad säger ni?

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Jon Prosser

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.