Netatmos smarta videodörrklocka får stöd för Google Assistent och Amazon Alexa

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.

Netatmo har börjat skicka ut uppdateringen för videodörrklockan och det kommer alltså ge stöd för alla tre röstassistenterna från Apple, Google och Amazon. Uppdateringen kommer ske automatiskt under kommande dagar för alla som äger dörrklockan. Tillsammans med uppdateringen kommer man att ha tillgång till funktioner som finns i Google Assistent och Amazon Alexa. Exempelvis att kunna se kameran i kompatibla smarta skärmar som Nest Hub eller Echo Show.

Här kan ni se våran recension av Netatmos smarta videodörrklocka:

Recension: Netatmo Video Doorbell - vad ger HomeKit vår ringklocka?

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.