Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple slutar tillverka sina rymdgråa tillbehör till Mac

Har du länge funderat på en rymdgrå Magic Mouse, Magic TrackPad eller Magic Keyboard så är det nog dags att slå till nu för de kommer sluta tillverkas.

För ett tag sedan lade Apple ned iMac Pro-serien och till den datorn så fick man en rymdgrå Magic Mouse och ett rymdgrått Magic Keyboard. Dessa började sedan säljas separat men nu upphör tillverkningen av dem. Detta framgår på Apples egna hemsida om vi klicka oss in på Magic Mouse så står det att musen går att köpa så länge lagret räcker. Samma sak står det om vi går in på Magic Keyboard i rymdgrå färg och även Magic TrackPad.

Om det kommer komma en helt uppdaterad version eller om eran för rymdgråa produkter är över återstår att se. Vi på redaktionen ger inte upp hoppet om en rymdgrå iMac 32" men det känns lite oroande när tillbehören i samma färg försvinner.

Via MacRumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.