Apple slutar tillverka sina rymdgråa tillbehör till Mac

Har du länge funderat på en rymdgrå Magic Mouse, Magic TrackPad eller Magic Keyboard så är det nog dags att slå till nu för de kommer sluta tillverkas.

För ett tag sedan lade Apple ned iMac Pro-serien och till den datorn så fick man en rymdgrå Magic Mouse och ett rymdgrått Magic Keyboard. Dessa började sedan säljas separat men nu upphör tillverkningen av dem. Detta framgår på Apples egna hemsida om vi klicka oss in på Magic Mouse så står det att musen går att köpa så länge lagret räcker. Samma sak står det om vi går in på Magic Keyboard i rymdgrå färg och även Magic TrackPad.

Om det kommer komma en helt uppdaterad version eller om eran för rymdgråa produkter är över återstår att se. Vi på redaktionen ger inte upp hoppet om en rymdgrå iMac 32" men det känns lite oroande när tillbehören i samma färg försvinner.

Via MacRumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.