Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: AirPods 3 och Apple Music HiFi visas upp 18 maj

Går du och väntar på ett par nya AirPods eller vill ha högre bitrate på Apple Music? Då kanske det sker lite roliga saker den 18 maj.

Det är Apple-läckaren Luke Miani som berättar att Apple kommer att visa upp tredje generationens AirPods samt en HiFi-version av Apple Music den 18 maj. Det kommer dock inte göras i form av ett event utan enligt Luke kommer Apple skicka ut ett pressmeddelande. Detta är inte helt ovanligt då AirPods Pro presenterades via ett pressmeddelande så det känns inte helt orimligt. Ryktena har tidigare pekat på att nästa generation AirPods kommer att ha en liknande design som AirPods Pro men har ingen aktiv brusreducering. Vi har sedan tidigare testat "AirPods 3" som är baserade på ryktena och vad vi tycker om dem kan ni se i videon nedan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.