Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Logga för "Lossless" hittas i Apple Music

Om Apple släpper sitt nya förbättrade Apple Music imorgon återstår att se men att bättre ljud är på väg till tjänsten är definitivt en sanning.

Ryktena om att Apple kommer släppa musik i högre bitrate har cirkulerats ett tag nu och det påstås även att det blir officiellt imorgon. Till skillnad mot andra streamingtjänster verkar det som att Apple inte kommer att höja priserna utan erbjuda HiFi-musiken i nuvarande abbonemang. En ny "Lossless"-logga har hittats bland data i Apple Musics hemsida tillsammans med gömda referenser för både "Hi-Res Lossless" och "Dolby Atmos". Troligtvis kommer denna logga sitta på musikspår som erbjuder det bättre ljudet och med lite tur så har Apple avslöjat allt imorgon.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.