Logga för "Lossless" hittas i Apple Music

Om Apple släpper sitt nya förbättrade Apple Music imorgon återstår att se men att bättre ljud är på väg till tjänsten är definitivt en sanning.

Ryktena om att Apple kommer släppa musik i högre bitrate har cirkulerats ett tag nu och det påstås även att det blir officiellt imorgon. Till skillnad mot andra streamingtjänster verkar det som att Apple inte kommer att höja priserna utan erbjuda HiFi-musiken i nuvarande abbonemang. En ny "Lossless"-logga har hittats bland data i Apple Musics hemsida tillsammans med gömda referenser för både "Hi-Res Lossless" och "Dolby Atmos". Troligtvis kommer denna logga sitta på musikspår som erbjuder det bättre ljudet och med lite tur så har Apple avslöjat allt imorgon.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.