Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Music hintar om att musik kommer att "förändras för alltid"

Apple fortsätter ge oss brödsmulor tillsammans med alla rykten som cirkulerar. Den senaste hinten lovar en hel del från Apple Music.

På Apple Musics hemsida under bläddra finns nu en länk med texten "Gör dig redo - musik är på väg att förändras för all framtid." När man klickar möts man dock endast av Apple Musics logga som dansar i en animation. Detta är ytterligare ett tecken för att Apple Music när som helst kommer att uppdateras med nya funktioner. Många spekulerar i om det nya ryktade HiFi-ljudet kommer erbjuda Spatial Audio tillsammans med Apples hörlurar så som AirPods Pro, AirPods Max och oannonserade AirPods 3.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.