Apple Music hintar om att musik kommer att "förändras för alltid"

Apple fortsätter ge oss brödsmulor tillsammans med alla rykten som cirkulerar. Den senaste hinten lovar en hel del från Apple Music.

På Apple Musics hemsida under bläddra finns nu en länk med texten "Gör dig redo - musik är på väg att förändras för all framtid." När man klickar möts man dock endast av Apple Musics logga som dansar i en animation. Detta är ytterligare ett tecken för att Apple Music när som helst kommer att uppdateras med nya funktioner. Många spekulerar i om det nya ryktade HiFi-ljudet kommer erbjuda Spatial Audio tillsammans med Apples hörlurar så som AirPods Pro, AirPods Max och oannonserade AirPods 3.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.