Apple Music hintar om att musik kommer att "förändras för alltid"

Apple fortsätter ge oss brödsmulor tillsammans med alla rykten som cirkulerar. Den senaste hinten lovar en hel del från Apple Music.

På Apple Musics hemsida under bläddra finns nu en länk med texten "Gör dig redo - musik är på väg att förändras för all framtid." När man klickar möts man dock endast av Apple Musics logga som dansar i en animation. Detta är ytterligare ett tecken för att Apple Music när som helst kommer att uppdateras med nya funktioner. Många spekulerar i om det nya ryktade HiFi-ljudet kommer erbjuda Spatial Audio tillsammans med Apples hörlurar så som AirPods Pro, AirPods Max och oannonserade AirPods 3.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.