Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper två Pride Edition-armband

Apple fortsätter sitt arbete för mänskliga rättigheter och idag är internationella dagen mot homo-, bi- och transfobi vilket Apple vill uppmärksamma.

Apple har släppt två nya armband för att stödja internationella dagen mot homo-, bi- och transfobi, även kallad IDAHOBIT. Syftet med den här dagen är att lyfta medvetenheten om hur viktigt det är att homosexuella, bisexuella och transpersoner inte utsätts för någon form av diskriminering. De nya armbanden heter Flätad sololoop Pride Edition och kostar 1095 kronor medans det andra heter Nike-sportloop Pride Edition och kostar 495 kronor. Båda finns tillgängliga hos Apple nu tillsammans med nya matchande urtavlor.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.