Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gurman: Nya MacBook Pro-modeller kan komma redan i sommar

Går du och väntar på en ny MacBook Pro 16" med Apple Silicon så kanske väntan är över redan i sommar.

Det är Apple-läckaren Mark Gurman som idag meddelar att Apple planerar att släppa en ny 14" och 16" MacBook Pro redan i sommar. Datorerna skall komma med en uppföljare till M1-processorn som kommer ha en 10-kärnig CPU och det kommer att gå att välja på en 16- eller 32-kärnig GPU. Nästa MacBook Pro kommer även ha stöd för upp till 64GB RAM istället för nuvarande modeller som max kan ha 16GB RAM. Modellen kommer ha en ny design och den kommer ha HDMI-port, SD-kortsläsare och en laddkabel med MagSafe.

Sist men inte minst nämner Gurman även att Apple jobbar på en ny MacBook Air som kommer i slutet av året samt en helt ny Mac Pro, en kraftfullare Mac Mini och en ersättare till den nuvarande Intel-baserade iMac 27".

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.